Pet haljina za svaku ženu

Tražimo volontere

Tražimo volontere iz cijele Hrvatske koji žele pisati za naš portal. Tema na portalu ima dovoljno, a imate slobodu sami kreirati sadržaj i odabirati teme koje vam najviše odgovaraju. Steknite iskustvo i dodajte pisanje za BeauyCro u vaš portfolio. BeautyCro je online od 2011. godine. Kontaktirajte nas na beautycro@gmail.com ili preko fejsa.

Žena u haljini

Zašto volite svoju omiljenu haljinu? Bez obzira kakav stil i kroj ste upravo zamislili, mislimo da znamo zašto. Haljine lijepo stoje, skraćuju vrijeme spremanja i pomalo su koketne. Ovdje ćemo nabrojiti pet haljina koje svaka žena mora imati kako bi uvijek bila besprijekorno odjevena.

Mala crna
Svaka žena ju mora imati. Bez obzira je li A linije,na vezanje poput kućnog ogrtača ili jednostavna uska haljina , odaberite onu koja je raznovrsna pa se može nositi i danju i na večer i ima izrez koji vam lijepo pristaje. Haljina-ogrtač u mat boji lijepo čini da struk i prsa ljepše izgeldaju zbog načnja vezanja i produljenog izreza. Ako želite obući malu crnu haljinu za izlazak, tražite dobro krojenu užu haljinu koja ima element koji ju čini modernom i seksi (poput patentnog zatvarača ili ukrasa).

U boji
Ljeto caruje, pa je šarena koktel- haljina savršena za partije na kojima bi ste se mogli naći. Jednobojna, u neonskoj ili nekoj pastelnoj boji- kao takva dati će svjež i moderan štih klasičnoj haljini. Neka vaš modni pomak bude udoban i lepršav, od tkanina poput svile ili šifona koje se mogu ukrasiti za večer.

Formalna
Nikada ne znate kada ćete dobiti poziv u zadnji tren, zato morate biti spremni! Uvijek je dobro u ormaru imati haljinu za formalne svečane prilike. Pokušati ju kupiti u zadnji tren jako je stresno, a vjerojatno će biti i vrlo skupo! U slobodno vrijeme potražite na rasprodajama i nađite formalnu haljinu koja vam lijepo pristaje i koja će biti vaš spas za ultra-svečane prilike.

Zabavna
Sjajna ili šljokičasta haljina dodati će glamur vašoj garderobi. Odaberite takvu koju možete nositi sa sakoom za izlaske, ili ispod koje možete obući deblje čarape kada je hladno. Ako vas šljokice zastrašuju, možete se odlučiti za hrabri uzorak. Sitni uzorci mogu se nositi i na posao, dobro stoje svima i dobar su odmor od odijela s hlačama ili suknjom. Veći uzorci su bolji za večer.

Dugačka
Haljine maksi duljine su prikladne za svaku prigodu. Bez obzira da li obavljate obaveze tijekom dana, ili idete na roštilj, ona uvijek izgleda šik.
Za večer možete ju ukrasiti visokim petama metalne boje i hrabrim ogrlicama. Ravne sandale i traper jakna učiniti će ju lijepom i praktičnom preko dana. U trendu su haljine s kraćim prednjim dijelom, a duljim stražnjim, ako želite biti modno osviješteni. Maksi haljine su također zgodne zato što su dobar prijelazni komad odjeće, pa ih možete nositi i u jesen.

Tagovi: