Top 5 ljetnih cipela

Tražimo volontere

Tražimo volontere iz cijele Hrvatske koji žele pisati za naš portal. Tema na portalu ima dovoljno, a imate slobodu sami kreirati sadržaj i odabirati teme koje vam najviše odgovaraju. Steknite iskustvo i dodajte pisanje za BeauyCro u vaš portfolio. BeautyCro je online od 2011. godine. Kontaktirajte nas na beautycro@gmail.com ili preko fejsa.

Ljetne cipele

Ljeti je život nemoguć bez plutenih sandala, espadrila i japanki, no zašto ove sezone ne biste pokušali nositi nešto novo? Po izboru portala Stylesight donosimo vam pet stilova cipela koje su savršene za posao i slobodno vrijeme, toplije i hladnije ljetne dane.

Natikače
Ove cipele su uvijek ljetni favorit. Brze su i jednostavne za obuvanje, pa su savršen odabir za žene od akcije. Jednostavne su i izglednom. Mogu se nositi uz ljetne haljine, ili sa kratkim hlačama i bluzom. Zapravo, mogu zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju. Pomalo liče na nešto iz 70ih.

Minimalističke sandale
Bilo da imaju remenčić-dva ili su u obliku japanki, ovakve sandale niske pete su savršene za ljetni izlazak. Dobra su alternativa teškim sandalama s wedge petom, a s njima svaka modna kombinacija izgleda elegantnije.

Sandale platforme
Žene koje žele visinu štikli,a udobnost niske pete posegnuti će za sandalama koje izgledaju kao da su ispale iz 50ih. U njim se lakše hoda, visina nije neudobna, pa vam neće biti teško stajati u njima nakon napornog dana. Za retro izgled, kombinirajte ih sa naboranom suknjom. Ako želite dodatno naglasiti ovaj izgled, sandale obucite na šarene čarapice.

Mokasine platforme
One se mogu nositi sa svime, pa probudite svoju kreativnu stranu. Obične mokasine odličan su izbor za žene koje bi ipak radije nosile nisku petu.

Tenisice s visokom petom
Možda vam izgledaju čudno i podsjećaju vas na nešto što nose likovi iz crtića, no ovo je trend koji već mjesecima odolijeva promjenama, pa je tako preživio i došao do ljeta. Ovakve tenisice sjajno će izgledati ako ih za vikend kombinirate s tunikom i tajicama.

Tagovi: