Varijacije s topićima

Topići

Ljeto je pravo vrijeme za topiće. Kratke majice (sa i bez rukava), asimetričnog donjeg ruba, koje otkrivaju trbuh. Već odmahujete glavom? Bez brige, kada se dobro iskombinira lijep stoji svima, a i vrlo je raznovrstan. Ovdje ćemo vam dati nekoliko smjernica kako nositi topić, a ne osjećati se kao da ste polugoli.

1. Izaberite duljinu ovisno o tome koliko ste hrabri. Topića ima u raznim bojama i duljinama, mogu otkriti samo pupak, ili pak cijeli trbuh. Ako ste konzervativniji izaberite topić koji dolazi do struka traperica. Razmislite i to tome što ćete nositi uz njega i kamo ćete ga nositi.

2. Topići su slatki, no ovisno o tome s čime ga nosite dobiti će potpuno novu dimenziju i novi stil. Za softicirani moderni izgled topić nosite sa suknjom ili hlačama visokog struka i tako ograničite koliko kože ćete pokazati.

3. Ako ne želite pokazati trbuh, ne morate. Topići su savršeni za festivale, plaže, bazene, teretane, no s pravom potkošuljom postaju pogodni i za posao, nastavu, izlazak ili tulum.
Ključne riječi tu su casual i zabava.

4. Ako se još uvijek bojite isprobati topić, počnite s polaganim privikavanjem. Odjenite ga na plaži preko kupaćeg kostima. Ukoliko i dalje niste sigurni, neka topić bude samo jedan od vaših mnogih slojeva odjeće. Majica dugih rukava ili uska haljina kombinirana s topićem.

Tri brze ideje
- Nosite topić ispod nečeg prozirnog i dugačkog , kao kratku potkošulju, umjesto bodija. Kombinirate li top s bluzom ili tunikom, u isto vrijeme biti ćete seksi prozirni i potpuno čedni, a nećete pokazati puno gole kože.

- Kombinirajte kratki top od finog materijala (može i prozirnog) s hlačama, a ispod topa obucite usku majicu s naramenicama ili čak nabranu tuniku.

- Top možete nositi i preko haljine. Ona može biti dugačka ili kratka, uska ili širok,a čak i sa rukavima. Baš kao što se u hladnijem dijelu godine veste nose preko kratkih rukava, tako se mogu nositi i topići. Oni će ostaloj odjeći dati boje i teksture pa će tako i učiniti staru haljinu zanimljivijom. Također će ju osvježiti, pa ćete ju moći nositi više puta u tjednu.

Tagovi: